Pályázatok

A kedvezményezett neve: Pataki Sándor ec.
A projekt címe: Technológiai modernizáció a Pataki Sándor Szolgáltató Egyéni Cégnél
A szerződött támogatás összege: 25 500 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
A projekt befejezési dátuma: 2021.03.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01648
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében egy YANMAR típusú gumikerekes kotrógépet tervezünk beszerezni, melyet kivitelezési tevékenységünk során szükséges használnunk. A különböző vezetékhálózatok kivitelezése és rekonstrukciója rendkívül sok földmunkával jár, a fejlesztés egy kapacitásbővítő beruházásnak tekinthető cégünknél, melynek segítségével sokkal jobban biztosítható, hogy munkáinkat továbbra is magas színvonalon tudjuk ellátni, ezzel vállalkozásunk mindenképpen versenyképesebbé válik a piacon, a hozzáadott érték növekszik. Emellett a projekt keretében pénzügyi-üzleti tanácsadási szolgáltatást veszünk igénybe az új lehetőségek feltérképezése érdekében.

A kedvezményezett neve: Pataki Sándor ec.
A projekt címe: Kapacitásbővítés és korszerűsítés
A szerződött támogatás összege: 9 052 800 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 30%
A projekt befejezési dátuma: 2019.10.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00250
A projekt tartalmának bemutatása: A mélyépítési munkákhoz szükséges gépek nagy részével rendelkezünk, azonban a kapacitásaink bővítése érdekében további földmunkagép beszerzése szükséges. A beszerzett géppel a jövőben nagyobb számban tudunk majd lakossági ügyfeleket kiszolgálni, ami egybevág cégünk távlati terveivel, miszerint a vállalati és önkormányzati megrendelések mellett a lakosság minél nagyobb arányú bevonásával fokozatosan áthelyezzük a tevékenységeinket annak érdekében, hogy a pályázatok által generált beruházások elmaradása után is stabil működést tudjunk biztosítani és a munkahelyeket hosszú távon meg tudjuk őrizni.
A projekt által egy versenyképes, szolgáltatási környezet kerül kialakításra, amellyel a folyamatosan fejlődő mélyépítési és víz-gáz szerelési piacon cégünk hosszú távon is stabil helyzetet foglalhat el. A fejlesztés által a cégnél lévő munkahelyek hosszú távon stabilizálódnak és új munkahely teremtésére is lehetőségünk lesz.

 

Támogatást nyújtó hitelintézet neve: MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1051 Budapest, Nádor utca 31. cgj. 01-10-041712)
Finanszírozó hitelintézet neve: MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Hitelprogram megnevezése: GINOP-8.3.5-18 azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram
A kölcsönszerződés MFB száma: H-EKTG1/067096/2019/343984/001
Állami támogatás formája: Kedvezményes kamatozású kölcsön
Állami támogatás kategóriája: Az 1407/2013/EU bizottsági rendelet és a 651/2014/EU bizottsági rendelet alapján nyújtott támogatások
A kedvezményezett neve: Pataki Sándor ec.
A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram
A visszatérítendő hitel összege: 25,38 millió forint
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18
A projekt tartalmának bemutatása: A kapacitás bővítése érdekében további munkagép szükséges a mélyépítési munkákhoz. A projekt által cégünk több munkaerőt tud foglalkoztatni, az új munkagép hatékonyabban és korszerűbben tudja a szerződéses munkákat elvégezni, illetve a modern géppel a környezetvédelmi előírásoknak is meg tudunk felelni.