Hírek

Raktárcsarnok építés és gépbeszerzés Szabadszálláson.

2014. június 30.

Cégünk, a Pataki Sándor Egyéni Cég a Szabadszállási Ipari Parkban tervezi felépíteni korszerű új raktárcsarnokát. A tervezett beruházás elszámolható összköltsége 77.953.404 Ft. A fejlesztéshez benyújtott pályázatunk alapján 54.567.036 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el az DAOP-1.1.1/DE-13 kódszámú „Telephelyfejlesztés” című pályázati konstrukció rendelkezésre álló forrásából.

A Pataki Sándor Egyéni Cég 2008. április 1-én alakult. Lakossági, közületi és gazdasági társaságok megrendeléseit teljesíti víz,-gáz,-fűtés, -légkondícionáló rendszerek kialakításában és megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszerek telepítésében.

Az utóbbi években települések csatornahálózatainak gerincvezetékét fektette le a vállalkozás. Az említett tevékenység a csatornaásásban hasznosítható gépparkot igényel. A beépítésre kerülő csővezetékek, különböző idomok, aknák, átfolyók pedig a beépítés előtt helyigénnyel bírnak.

A telephelyfejlesztés projektünk keretében egy új, korszerű raktárcsarnok felépítését tervezzük a barnamezős területnek minősített szabadszállási egykori laktanya területén, ahol Szabadszállás város ipari parkot alakított ki. A projekt keretében gépparkunkat egy nagy teljesítményű kotrógéppel gyarapítjuk. Ennek elhelyezését a többi gépünkkel együtt szintén az új raktárcsarnok felépítése oldja majd meg.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás 23 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 4darab új munkahelyet teremt.

A csarnok felépítésével, a géppark bővítésével, a dolgozói létszám növelésével cégünk eredményessége jelentősen növelhető.

 

Raktárcsarnok épült Szabadszálláson.

2015. június 15.

Cégünk, a Pataki Sándor Egyéni Cég a Szabadszállási Ipari Parkban területén építette fel korszerű új raktárcsarnokát. A beruházás elszámolható összköltsége 77.953.404 Ft. A fejlesztéshez 54.567.036 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el az DAOP-1.1.1/DE-13 kódszámú „Telephelyfejlesztés” című pályázati keretből.

A telephelyfejlesztés projektünk keretében egy új, korszerű raktárcsarnok felépítését valósítottuk meg barnamezős területnek minősített szabadszállási egykori laktanya területén. A projekt keretében gépparkunkat egy nagy teljesítményű kotrógéppel gyarapítottuk.

A fejlesztés eredményeként létrejött raktárépületben a csatornázási munkálatoknál használt és a csatornázás során beépítésre kerülő anyagok tárolása történik.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás 23 darab munkahelyet tudott megőrizni, és tovább 4 darab új munkahelyet teremt a megvalósítási időszak végéig.

A csarnok felépítésével, a géppark bővítésével, a dolgozói létszám növelésével cégünk eredményessége jelentősen növelhető.